Packing

boxes boxesboxes

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία Ερμής είναι  στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό  για να σας παρέχει τήν υψηλότερη ποιότητα υπηρεσίων τόσο στο πακετάρισμα όσο καί στην μεταφορά των πραγμάτων σας.Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας υλικά στην συσκευασία μας για να προστατεύσουμε τα πράγματά σας με τον καλλίτερο τρόπο. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με τα πράγματα που θέλετε να στείλετε καθώς καί άλλες παραμέτρους διαφορετικές από άτομο σε άτομο γι’ αυτό τον λόγο καί για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλλίτερα ελάτε σε επαφή μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου:

 Toll Free: 1-877-889-7011 ή μέσω or by Email : info@hermesintlmovers.com or by Live Chat.

Φυσικά είναι πάντα ευπρόσδεκτο να κάνετε τη δική σας συσκευασία. Εδώ είναι μια ολοκληρωμένη λίστα με τα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε:

  1. Αποφεύγετε να πακετάρετε τα κουτιά πάνω από 50-70 LBS το καθένα. Παρόλο που ίσως να νομίζετε ότι κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων με το παραγέμισμα ενός κουτιού, αυτό μπορεί να μειώσει την αντοχή του κουτιού και να προκαλέσει ζημιά στα πράγματά σας. Επίσης, αν προσπαθήσετε να το μετακινήσετε μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας από το υπερβολικό βάρος.
  2. Συγκεντρώστε όλα τα τηλεχειριστήρια σας καί τα ηλεκτρονικά σας σε ένα κουτί και ονομάστε το. Κάντε το ίδιο με τα καλώδια καί άλλα μικρά αντικείμενα που είναι εύκολο να χαθούν. Αυτό εγγυάται πολύ λιγότερα νεύρα όταν θα ανοίξετε τα πράγματά σας.
  3.  Αποφεύγετε να πακετάρετε τα βιβλιάρια επιταγών / πιστωτικές κάρτες και άλλα σημαντικά έγγραφα. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείτε. Πάρτε τα μαζί σας στο αεροπλάνο για να είναι ασφαλή . Θα ήταν σοφό να τα βάλετε σε κάποιο κουτί που κλειδώνει.

  4. Όταν τυλίγετε αντικείμενα όπως πιάτα, ποτήρια και βάζα, γνωρίζουμε ότι λέγετε πως είναι καλό να χρησιμοποιήσετε εφημερίδα, ή τουλάχιστον κάτι κοινό με εφημερίδα. Με κανένα τρόπο μην το κάνετε αυτό. Χρησιμοποιήστε corrugated paper καί bubble wrap. Αν θέλετε συμβουλές από πού να προμηθευτείτε αυτά τα υλικά ρωτήστε μας καί εμείς θα σας καθοδηγήσουμε.
  5. Μην βάζετε σκόρπια αντικείμενα σε ένα χαρτοκιβώτιο, ακόμα και αν δεν είναι εύθραυστα όπως π.χ. ασημικά, στερεωστε τα μαζί και τυλίξτε τα τουλάχιστον σε corrugated paper.
  6. Όταν ένα κουτί θα περιέχει εύθραυστα πράγματα, πάντα καλύψτε το κάτω και το επάνω μέρος με bubble wrap or corrugated paper.
  7. Κατά τη συσκευασία των πιάτων βεβαιωθείτε ότι τα πακετάρετε ένα-ένα καί τα τοποθετείτε στο κουτί από την στενή πλευρά τους.Ποτέ μην τοποθετείτε τα πιάτα οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο, γιατί τα κάτω πιάτα θα πάρουν όλο το βάρος.Ζητείστε μας συμβουλές για τα υλικά που θα πρέπει να χρησιμοποίσετε. Θα γλιτώσετε χρόνο καί χρήμα.
  8. Τα ποτήρια θα πρέπει να συσκευάζονται ξεχωριστά και να στέκονται κάθετα, έτσι μπορούν να αντέξουν πολύ περισσότερο βάρος όταν είναι σε όρθια θέση από ό, τι  αν είναι στην οριζόντια.
  9. Πετάχτε όλα τα ανοιχτά μπουκάλια υγρών. Αποτελούν κίνδυνο για όλα τα άλλα πράγματά σας.
  10. Όταν κλείνετε το κουτί να βεβαιωθείτε ότι τα πτερύγια της κορυφής ακουμπαει το ενα το αλλο, μην τα υπερχυλίζετε. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό τα κάνει πιο δυνατά αλλά στην πραγματικότητα τα κάνει πιο αδύναμα


Το πιο σημαντικό από όλα φροντίστε να μην βλάψετε τον εαυτό σας!

 Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα θα είστε σε θέση να πακετάρετε τα περισσότερα πράγματα σας. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην πακετάρετε πράγματα ιδιαίτερα υψηλής αξίας ή εξιδεικευμένα αντικείμενα όπως έργα τέχνης, λάμπες, ηλεκτρονικά καί επαγγελματικούς εξοπλισμούς. Αν έχετε τέτοια στοιχεία, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας: Specialty Items